tantra kursus lingam massage københavn

Seneste indlæg. Tantra, ord og labels · White Tantra · Længes du efter at kunne overgive dig til en partner til livet? Kender du følelsen af ensomhed? Er du god til kontrol. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så snart vi kan. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os..

Tantra seks sexi piger

The tantric teachings are explained on a grounded and often playful way, but also integrates interesting knowledge from modern science. To let your body, heart and consciousness vibrate in ecstatic unison. You can come alone or with your partner. Dørene åbnes fra kl. Eller på vores telefonnumre: Pris  for hele forløbet er 5.

tantra kursus lingam massage københavn

Home Mahamudrainstitut Tantra, Institut for indre rum og bevægelse. Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så snart vi kan. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os. En Tantra-massage vil på den baggrund derfor også kunne indeholde henholdsvis en særlig Yoni- eller Lingam-massage. Yoni/Lingam masseres da med brug af forskellige greb, bevægelser og blide berøringer. Samtidig “forbindes” de igennem massagen til hele kroppen. Massagen foregår med stor opmærksomhed..


Mennesker der knalder live piger


Oxytocin stimulerer kærlighed, generøsitet, empati, tillid, gavmildhed, tolerance, taknemmelighed, evnen til at huske og til at fokusere, at yde toppræstation osv. Tantra Level 1 consists of 7 modules divided in 2 semesters. Når vi er bevidste om f. I det hele taget er det rart at være omgivet af kærlige og åbensindede mennesker. Efterårssæsonen er planlagt til at starte Vi afholder løbende gratis informationsaftener om vores behandler uddannelse i løbet af The techniques and theory, which you get during the course is incredibly effective and based on the ancient tantric system adapted to the pathways of modern life.

tantra kursus lingam massage københavn